середу, 31 жовтня 2018 р.

Вивчаємо англійську

www.okloy.com персональний сайт вчителя англійської мови та заступника директора з НВР Лойтаренко О.П. пропонує матеріали досвіду з методики та практики викладання англійської мови, підготовки до олімпіад, конкурсу МАН, зовнішнього незалежного оцінювання та ще багато іншого цікавого і корисного!:-)

vchudoma.blogspot.com сайт Учу дома-Навчаю дома vchudoma.blogspot.com для батьків, вихователів і вчителів. Матеріали сайту представлені українською, англійською та німецькою мовами.

http://www.usingenglish.com/ - на цьому сайті ви знайдете різноманітні темі: граматика, тести, форум, артиклі, матеріали для вчителів англійської мови.

http://esl.about.com/ - цей сайт допоможе знайти багато тем: література, історія, музика, їжа, здоров’я, гроші, відпочинок. Для вчителів англійської мови.

http://learn-english-today.com/index.html - на цьому сайті знаходяться безкоштовні ресурси та матеріали для ESL-EFL всіх рівнів.

http://learnnamericanenglishonline.com/ - ресурс для вивчаючих англійську мову. Весь матеріал по рівням. Для вчителів англійської мови.

http://www.britishcouncil.org/english - сайт Британської Ради. Підкасти, навчальні відео. Для вчителів англійської мови.

http://www.manythings.org/ - дуже змістовній сайт, навіть носії використовують його. Тут можна підготуватися до іспитів TESL/TEFL. Є розділи на мовне відпрацювання, ідіоми, сленги, та інші корисні речі. Для вчителів англійської мови.

http://www.eslgold.com – сайт для всіх аспектів вивчення англійської мови.

http://www.englishdaily626.com – вокабуляр , граматика, сленги, ідіоми, жарти. Для вчителів англійської мови.

http://learnenglish.britishcouncil.org/en/ - Британські представництва.

http://www.engvid.com – на цьому сайті англійські відео уроки.

Звідси

Немає коментарів: