середу, 5 червня 2019 р.

Безкоштовні освітні курси від Google

Google запустив відразу чотири безкоштовні освітні курси на своїй платформі Google Digital Workshop. Вони присвячені важливим кар’єрним навичкам: комунікації, мотивації, здатності впливати на інших та поведінці в складних умовах.
«За даними останнього дослідження від World Economic Forum, саме ці навички зараз так цінують роботодавці», – йдеться у блозі компанії
Нові курси:
– Мистецтво публічних виступів: навчіться, як продумати та провести презентацію, щоб захопити увагу своїх слухачів.
– Як ділитися ідеями за допомогою історій і візуалізацій: ідеї стають потужнішими, якщо ними поділитися. Цей курс допоможе ознайомитися з простими інструментами, такими як асоціативні карти, історії тощо, які допоможуть вам зацікавити людей своїми ідеями.
– Вступ до ділового спілкування: дізнайтеся, як створювати прості, зрозумілі й добре структуровані листи, презентації або звіти.
– Ефективне налагодження зв’язків: це уміння – ключ до успіху в будь-якій діяльності: воно допоможе розвивати бізнес, знайти роботу або прискорити кар’єрне зростання. Цей курс познайомить вас із принципами створення мережі контактів і допоможе створити свій власний професійний бренд.
Онлайн та офлайн-курси на платформі Google Digital Workshopдоступні в 64 країнах, в тому числі в Україні українською мовою. Освітні модулі розробляли лідери онлайн-освіти, а саме FutureLearn, The Open University, OpenClassrooms і Goodwill Community Foundation.
За проходження курсів можна отримати сертифікат від Google Digital Workshop, акредитований найбільшим університетом відкритої освіти Великої Британії The Open University та IAB Europe, щоб продемонструвати свої навички та знання потенційним роботодавцям.

Немає коментарів: