середу, 22 листопада 2017 р.

Обслуговування людей з обмеженими можливостями

Корисні посилання:
Всеукраїнська громадська організація «Коаліція захисту прав інвалідів та осіб з інтелектуальною недостатністю» (www.inteldisability-coalition.kiev.ua). Новини, статті, корисні посилання, пошук роботи, знайомства, форум. Новини, законодавство, працевлаштування, спілкування.

Інтернет-портал Наукового товариства інвалідів «Інститут соціальної політики» (http://isp.rehab.org.ua/ukrainian). Сайт про діяльність організації, реабілітаційні центри України, діяльність Ради з питань освіти інвалідів; новини, довідкова інформація, електронна бібліотека, законодавство та багато іншого. Передбачено можливість надання консультацій.

INVАK.INFO: інформаційне агентство — портал інвалідів (http://invak.info). На сайті можна знайти відомості про події та заходи інвалідного руху, організації, конкурси, гранти, способи реабілітації; нормативні документи, бібліотека, спеціальні комп’ютерні програми. Є можливість пошуку роботи, форум.

Національна асамблея інвалідів України (http://naiu.org.ua). Це офіційний сайт Всеукраїнського громадського соціально-політичного товариства. Мета його діяльності — об’єднання громадських організацій, членами яких є інваліди, узгодження дій та консолідація їх зусиль, спрямованих на поліпшення становища людей з вадами здоров’я в Україні, сприяння захисту конституційних прав цих громадян, підвищенню їх ролі й соціального статусу в суспільстві. Назва сайту: «Повір у себе!» (http://believe.net.ua). Сайт присвячено життю та проблемам інвалідів.

Портал для людей з обмеженими фізичними можливостями: (www.inva-support.cn). Спілкування, консультації психолога, сексолога, юриста.

Проект «Безбар’єрна Україна» (http://www.netbaryerov.org.ua).

Фонд соціального захисту інвалідів (http://www.ispf.gov.ua/)

Розміщено інформацію про історію товариства, його виробничу й соціальну діяльність, а також відомості про регіональні організації.

Всесвітній Союз сліпих (http://www.once.es/new): Загальна інформація про незрячих, текст конституції даної організації, перелік країн-учасниць та календарний план заходів. Крім того, на сайті можна ознайомитися з журналом об’єднання.

Додатково пропоную почитати Особые читатели

Немає коментарів: